Cleantotaal is de officiële distributeur van het TSM elektrisch outdoor assortiment voor de Benelux. Met deze serie volledig elektrische machi-nes zet Cleantotaal zich steeds meer in voor een CO2-neutrale wereld. Cleantotaal heeft een eigen 24/7 serviceafdeling en onze technici zijn allemaal AMTEK-keurmeesters. Hierdoor hebben wij een goed team om u perfect van dienst te zijn en desgewenst ook om uw machines voor u te onderhouden.

Voor reinigingsmaterieel bent u bij ons aan het juiste adres. Met haar zusterbedrijven Holland Sadcc Trading Company (HSTC) en Verhuur Reinigings Materieel (VRM) kan Cleantotaal vrijwel al uw wensen op het gebied van reinigingsmaterieel vervullen.

HSTC richt zich sinds 1990 voornamelijk op de verkoop, aankoop en onderhoud van reinigingsmachines en staat bekend om haar goede prijs/kwaliteit verhouding. HSTC heeft dealerschappen voor RAVO, Scarab, Matthieu en VITRA.

VRM is uw verhuurpartner bij uitstek. Of het nu gaat om inhuur van een TSM outdoor machine of een compacte of chassis-gebouwde veeg-machine, bij VRM bent u aan het goede adres.

Onze zusterbedrijven:

hstc
 
vr