Onze elektrische werfvuilzuigers zijn milieuverantwoorde (werken volledig op batterij) voertuigen voor het schoonhouden van uw stad. Al het zwerfvuil zoals flessen, bladeren, blikjes, sigarettenpeuken, uitwerpselen van dieren, enz. zuigt onze zwerfvuil-zuiger probleemloos op.

Onze zwerfvuilzuiger is uitgerust met een krachtige zuigventilator waarvan het vermogen door de operator kan worden gere-geld op basis van de grootte en gewicht van het op te zuigen afval. Op deze manier kan het vermogen van de batterij optimaal worden benut.

Onze elektrische zwerfvuilzuiger is uitgerust met een krachtig verticaal geplaatst PM10-fijnstoffiltratiesysteem. Dit filtratie systeem is van kunststof en kan zo nodig worden uitgewassen. Het systeem staat in tegenstelling tot papieren filters garant voor lange levensduur en levert continue maximaal gezuiverde lucht in de omgeving.

Het wezenlijke verschil tussen de ARIA- en ARIAMATIC-modellen zit in de aansturing. De ARIA 240 werkt als een gewone, elektrische zwerfvuilzuiger, waarvan de tractie wordt geregeld door de stuurhendel aan de voorzijde. De ARIAMATIC 240 is de eerste autonoom rijdende elektrische zwerfvuilzuiger op de markt die de operator onafhankelijk kan volgen.

300x576 Aria 240

Wilt u de Aria 240 aan het werk zien?
Klik dan op de foto

 
300x576 Ariamatic 240 1

Wilt u de Ariamatic aan het werk zien?
Klik dan op de foto